Ontwerp uw sieraad met de goudsmid

Een handgemaakt sieraad uitkiezen is een bijzonder moment in uw leven. Het moet een sieraad zijn dat bij u past. Goudsmederij Ronald Reijnen​ is gespecialiseerd in gouden en zilveren sieraden en horloges.

Ambachtelijk

Alle sieraden worden ambachtelijk gesmeed in het atelier. U krijgt van ons een volledig exclusief en uniek sieraad. Wij maken sieraden op eigentijdse en klassieke wijze en leveren eerlijk en zuiver maatwerk. Wij maken gebruik van gerecycled, milieuvriendelijk geproduceerd goud. De diamanten die worden verwerkt zijn fair trade.

Herdenkingssieraden

Een sieraad is een prachtig middel om de herinnering aan een geliefde altijd bij u te dragen. Een op maat gemaakt sieraad van Goudsmederij Ronald Reijnen vangt de persoonlijkheid van uw dierbare in een juweel dat ook bij u past. Heeft u een sieraad dat u wilt laten omsmelten tot een nieuwe creatie? Ook dan zorgen wij dat uw verhaal bewaard blijft in een nieuwe vorm.

Herstellen en repareren

Is er een steentje uit uw ring gevallen? Of is de sluiting van uw collier beschadigd? Het is zonde als u uw sieraad daardoor niet meer draagt. Breng uw sieraad langs bij onze smederij. Wij brengen uw juweel weer terug in zijn originele staat.

Graveren

Wilt u een naam, een bijzondere datum, lijfspreuk of iets anders laten graveren in een sieraad? Kom langs bij Goudsmederij Ronald Reijnen. Wij zorgen er op professionele wijze voor dat de tekst in uw sieraad wordt gegraveerd. Dit maakt uw sieraad nog persoonlijker!

Voor unieke sieraadontwerpen neemt u contact op met Goudsmederij Ronald Reijnen